Maluchy.pl logo    

Zobacz: Warszawa dla dzieci

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Start new topic Reply to this topic

> List do Aniołka
aniuusx3
post Thu, 03 Nov 2011 - 20:52
Post #1

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 38,245

GG:

Kochana Ninko,

Tak bardzo chciałabym się teraz do Ciebie przytulić , w Twoich małych rączkach znaleźć choć cień ukojenia , niestety jest to nie możliwe. Będąc tam w niebie , nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo ciężko jest mi żyć bez Ciebie , w końcu tak długo na Ciebie czekałam. Życie bez Ciebie straciło sens , nic nie jest takie samo jak było, tak chciałabym znowu usłyszeć bicie Twojego serduszka . Wiem , że słyszałaś wszystko, słyszałaś jak mówiłam , że to nie może być prawda, jak krzyczałam i prosiłam , żebyś wróciła . Wiem, że nie jesteś tam sama, przecież jest tam tak dużo aniołków . Wiem, że ktoś Ci tam wytłumaczył dlaczego nie możesz być teraz ze mną , po prostu byłaś tak cudowna, a dla Pana Boga potrzebny był kolejny Aniołek , ale nie martw się Skarbie , przyjdzie taki dzień , że znowu się spotkamy , a wtedy będę już tylko Ja i Ty i na pewno drugi raz Cie nie wypuszczę . Pamiętam , jak dziś jak rozrabiałaś mi w brzuszku , ciekawa jestem czy dalej jesteś taką małą łobuziarą . Wiem Kochanie , że ten list do Ciebie trafi i wiem , że będziesz chciała mi jakoś pomóc , a mi wystarczy tylko pewność , że jesteś szczęśliwa i , że wybaczasz mi , że nie walczyłam.
Pamiętaj Ninko , że zawsze będziesz mieszkała w moim serduszku , że bez względu an wszystko tu jest Twój mały , cieplutki domek . Kocham Cię Aniołku.

Mamusia.

Przepraszam , musiałam.
Go to the top of the page PM

Quote Post
matylda315
post Fri, 04 Nov 2011 - 10:23
Post #2

Nr użytkownika: 31,636

przytul.gif przytul.gif przytul.gif

--------------------

Anio?ek[*] 31.03.2009

Quote Post
nulek27
post Fri, 04 Nov 2011 - 13:42
Post #3

Nr użytkownika: 33,160

przytul.gif 41.gif

Quote Post

Start new topic Reply to this topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Thu, 24 May 2012 - 00:15
lista postów tego wątku
ciąża i poród dziecko kobieta dla dzieci rodzina podróże zobacz koniecznie
© 2002 - 2012  ITS MEDIA, kontakt: redakcja@maluchy.pl    |   Nasze banery i logo  |  Reklama u nas  |  Kontakt  |  Centrum prasowe
redakcja portalu pracuje na komputerach chronionych przez symantec