Maluchy.pl logo    

Zobacz: Warszawa dla dzieci

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Start new topic Reply to this topic

> Tabletki odchudzające
Madziara.
post Mon, 26 Dec 2011 - 18:33
Post #1

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 5,949

GG:

Czy któraś z was ma doświadczenie z tymi tabletkami. Jak myślicie prawda to czy pic na wodę?
Mam ochotę wypróbować, ale za piękne to chyba jest aby było możliwe. Jak myślicie.

--------------------

starania od maj 2010
18.08.2010 HSG
07.2011 laparoskopia - nak?ute jajniki, udro?niony lewy jajowód
Czasami trzeba zaakceptowa?, ?e pewne rzeczy s? nie dla nas :(
Go to the top of the page PM

Quote Post
milutka
post Mon, 26 Dec 2011 - 19:41
Post #2

Nr użytkownika: 19,969

Madziu według mnie to bzdura.

--------------------
20.04.pierwszy wa?ny krok....

Quote Post
Anorektyczna Las...
post Mon, 26 Dec 2011 - 19:42
Post #3

Nr użytkownika: 1,290

GG:

No prosze Cie 37.gif , jasne ze to pic na wode.
A najlepsze jest zdjecie gostka, ktory po lewej ma wielki beben, a po prawej sliczny kaloryfer zamiast brzucha.
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaasen, tabletki nawe miesnie mu wyrobily 29.gif

--------------------
Milena (2001) & Melissa (2008)
Po namyśle - Marysia będzie wnuczką :)

Quote Post
jujka
post Mon, 26 Dec 2011 - 19:50
Post #4

Nr użytkownika: 279

GG:

Madziaro. droga... Jestem żywym, chodzącym przykładem działania tabletek odchudzających. Żarłam ich dobrych kilka rodzajów, za każdym razem z nadzieją upatrując rozwiązania problemu. Z mniejszym lub większym skutkiem wytrzewiając sobie bebechy. Raz był szczególnie dotkliwy. Łykałam wtedy Izolipan. Serce wyskakiwało mi uszami. Na wadze nie robiło to wrażenia. Madziara, tabletki odchudzające to pic na wodę fotomontaż. Na chwilę obecną NIE MA skutecznej "pigułki odchudzającej". Są takie, które mają zmniejszać apetyt, inne mają Cię przekonać, że szybciej przerabiasz energię, jeszcze inne coś tam. Wszystkie mają wspólny mianownik - żeby schudnąć - na nich czy bez nich - trzeba zmienić system żywienia. Mięśnie wypracowuje się ćwiczeniami, wagę gubi się zmianą diety i pracą. Nie ma na to cudownej tabletki. Niestety.

--------------------
Jujka, mama Córci Julci

i Synka Tymka

Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa.

Quote Post
ania32sz
post Mon, 26 Dec 2011 - 22:10
Post #5

Nr użytkownika: 36,374

GG:

Wystarczy spojrzeć na ubrania niektórych osób. Czyżby wraz z właścicielami szczuplały? Zwykłe oszustwo. A na schudnięcie najlepsza dieta i ćwiczenia. Ja kiedyś schudłam ćwicząc tzw. brzuszki (sporo ich robiłam codziennie) i nie jadłam makaronów, białego pieczywa i całkowicie odstawiłam słodycze. Straciłam wtedy 11 kg przez 3 miesiące i brzuszek od ćwiczeń miałam płaski. Teraz jakoś nie mogę się ponownie zmobilizować, a po drugim dziecku wiele mi przybyło....

--------------------
Gabrysia

Magdalenka

Quote Post
Madziara.
post Tue, 27 Dec 2011 - 16:13
Post #6

Nr użytkownika: 5,949

GG:

Dziękuję wam za odpowiedzi, tak też myślałam, że nie ma nic skuteczniejszego od ćwiczeń i diety, ale miałam taką iskiereczkę nadziei, że może jednak icon_redface.gif
Moja kumpela schudła w bardzo niedługim odstępie czasu przy pomocy tabletek o działaniu oczyszczającym. Ale na pewno inne części jej organizmu na tym ucierpiały. Nie pamiętam nazwy leku ale zdecydowanie nie był to środek odchudzający a tabletki po których osoba bez wskazań do ich zażywania spędzała pół dnia w toalecie.
Ja takich metod się boję bo już raz unikając dentysty z powodu panicznego strachu rozregulowałam sobie żołądek tabletkami przeciwbólowymi typu ketonal.

--------------------

starania od maj 2010
18.08.2010 HSG
07.2011 laparoskopia - nak?ute jajniki, udro?niony lewy jajowód
Czasami trzeba zaakceptowa?, ?e pewne rzeczy s? nie dla nas :(

Quote Post
milutka
post Tue, 27 Dec 2011 - 22:09
Post #7

Nr użytkownika: 19,969

A ja zastanawiam się jeszcze nad jednym, z czego Ty Madziu chcesz się odchudzać? icon_eek.gif

--------------------
20.04.pierwszy wa?ny krok....

Quote Post
henning
post Wed, 28 Dec 2011 - 13:53
Post #8

Nr użytkownika: 38,783

wygląda na ściemę okropną... niestety cudów nie ma - jak się chce schudnąć, to trzeba zadbać o dietę. Dużo wody, warzyw, zamiana tłuszczów zwierzęcych na oleje roślinne (najlepiej rzepakowy), zero alkoholu... Waga sama zacznie spadać icon_smile.gif

Quote Post
martagg
post Wed, 08 Feb 2012 - 03:39
Post #9

Nr użytkownika: 39,195

Wątpię, żeby jakiekolwiek tabletki działały. Mogą wsomóc odchudzanie ale tak naprawdę samemu trzeba z kilogramami powalczyć. Jestem na to przykładem, jadłam linee, alli, chrom, coś do spalania tłuszczu bodajże firmy olimpus. Niewielemi to dało, no ewentualnie linea. Schudłam dopiero 4 lata po ciąży a dał radę stres, nowa praca i czerwona herbata, której spijam morze. Mam nawet swoje ulubione (edycja) malinowa jest pyszna i pomarańczowa. Dodatkowo oczyszczamsię pijąc zieloną herbatę. Też pewnie trochę pomaga.
Powód Edycji: reklama

Quote Post

Start new topic Reply to this topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Thu, 24 May 2012 - 08:04
lista postów tego wątku
ciąża i poród dziecko kobieta dla dzieci rodzina podróże zobacz koniecznie
© 2002 - 2012  ITS MEDIA, kontakt: redakcja@maluchy.pl    |   Nasze banery i logo  |  Reklama u nas  |  Kontakt  |  Centrum prasowe
redakcja portalu pracuje na komputerach chronionych przez symantec