Wybaczcie jakość, ale wycinane z innego zdjęcia, specjalnie tortu nie obfotografowałam, bo mi śmietana z boków spłynęła po godzinie od nałożenia... cóż... kłania się pewien brak doświadczenia w branży cukierniczej
Opłatek był mniejszy niż średnica tortownicy, bo przepis na biszkopt mam na duża tortownicę, boki próbowałam maskować startą czekoladą. Masa budyniowa była na mleku owsianym, stąd kolor niewyjściowy.
Najważniejsze, że smak ok
Przepis na biszkopt podajcie - jak jest na mniejszą tortownicę, to chętnie zaadoptuję.
Mój jest super, tyle że na 6 jaj, ale zawinił czynnik czysto ludzki (ja i mąż) + zmęczenie materiału na końcu tygodnia (ja -walnęłam się ilości mąki). Za trzecim podejściem wyszło jak trzeba
"Podejście drugie" konsumują dziadkowie, też chwalą, że dobre