Maluchy.pl logo    

Zobacz: Warszawa dla dzieci

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Start new topic Reply to this topic

> po transferze
magdu
post Tue, 26 Jul 2011 - 15:06
Post #1

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 31,910

czesc.Jestem po drugim transferze i mam pewne pytanie.Transfer miałam tydzień temu .Pod koniec stymulacji zaczely mnie bardzo bolec piersi,były super wrażliwe i nabrzmiałe.Tak było do wczoraj,kiedy to dolegliwości minęły.Dziś już o nich nie pamietam.Przez cały ten czas nie byłam zaniepokojona bo domyslałam sie że jest to pewnie wynik leków.Teraz jednak zaczęłam sie martwic.Jestem 7dpt i boje sie że oznacza to spadek hormonów ,a co za tym idzie kolejna nieudaną próbę.Staram sie o tym nie myśleć i nie nastawiać się na dobry wynik .Mam jeszcze pare dni do badania(o ile wcześniej nie pojawi sie@)Czy któraś z was się z tym spotkała?
Go to the top of the page PM

Quote Post
Rosa
post Tue, 26 Jul 2011 - 18:35
Post #2

Nr użytkownika: 152

wiesz co, ile kobiet tyle objawów. Wiem, że to łatwo mówić, ale postaraj się na nic nie nastawiać. Mnie objawy ciążowe wypisywane w wątkach "staraczek" doprowadzały do obłędu, bo tak naprawdę w każdym bezciążowym cyklu możesz sobie znaleźć ciążowe objawy (zwłaszcza, że rozpiętość była ogromna od nadwrażliwości piersi przez obfity śluz na zachciankach kończąc).
Po czym zaszłam w ciążę i nie miałam ani jednego objawu icon_wink.gif
Tak czy inaczej klamka już zapadła i albo Jesteś w ciąży, albo nie. Podejdź do tego ze stoickim spokojem, to znaczy spróbuj. Hormony dają tak przedziwne objawy w zalezności od organizmu, że trudno powiedzieć coś na pewno.
Jesteś gdzieś w okolicach implantacji obecnie i może dawać to jakieś objawy, a może nie dać żadnych.
Moją ulubioną potransferową radą jest oglądać tak dużo odmóżdżających komedii romantycznych ile się da, a kiedy nie możesz już patrzeć w telewizor- czytaj romanse icon_wink.gif Jednym słowem wszystko byleby nie nerwowa myślówa.

--------------------
Pierwsze:

Drugie:

Quote Post
magdu
post Tue, 26 Jul 2011 - 19:02
Post #3

Nr użytkownika: 31,910

Dzieki.Postaram sie tak zrobic,ale wierz mi to cholernie trudne.

Quote Post
groszek82
post Thu, 28 Jul 2011 - 13:44
Post #4

Nr użytkownika: 35,821

magdu myślę,że Rosa ma absolutną rację. Ja przed każdą miesiączką miałam objawy w cyklu gdy okazało się,że jestem w ciąży-żadnych. Więc mam wrażenie,że na w tak wczesnym etapie działa głównie głowa. Objawy to pamiętam jakoś pojawiły się w 6 tygodniu.
Trzymam kciuki:)

--------------------

Quote Post

Start new topic Reply to this topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Thu, 24 May 2012 - 18:37
lista postów tego wątku
ciąża i poród dziecko kobieta dla dzieci rodzina podróże zobacz koniecznie
© 2002 - 2012  ITS MEDIA, kontakt: redakcja@maluchy.pl    |   Nasze banery i logo  |  Reklama u nas  |  Kontakt  |  Centrum prasowe
redakcja portalu pracuje na komputerach chronionych przez symantec