Maluchy.pl logo    

Zobacz: Warszawa dla dzieci

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Start new topic Reply to this topic

> prośba o porade
gelenda
post Tue, 18 May 2010 - 14:50
Post #1

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 32,943

witam
nie wiem od czego zacząć i proszę o poradę

Mam 32 lata a od 5 lat myślę i staram się zajść w ciążę i zostaniu szczęśliwą mamą. w lutym 2008 test pozytywny szczęśliwe chwile ale na krótko - nagłe złe samopoczucie okazało się, że jest ciąża ale poza maciczna podano mi metotrexat od tamtej pory mam problem z głową czy chcę próbować boję się powtórki sytuacji.

Z nasieniem męża kiepsko ja mam poddać się sprawdzeniu przepływów jajowodów i lekarz sugeruje inseminacje . Jestem z Wrocławia i zastanawiam się czy jest ktoś z tego rejonu i może podzielić się ze mną informacją co gdzie i za ile. Jakie są opinie różnych miejsc klinik

proszę o info

pozdrawiam
Go to the top of the page PM

Quote Post
spragniona
post Sun, 13 Jun 2010 - 15:48
Post #2

Nr użytkownika: 33,304

Witam

Nie jestem z wroclawia ale mozesz zobaczyc stronke kliniki w Myslowicach www.novomedica.pl .

Poczytaj opinie jest tam tez cennik i ogolne informacje. Sama sie bede wybierac do tej kliniki za rok.

Quote Post
Korama
post Fri, 03 Sep 2010 - 12:47
Post #3

Nr użytkownika: 33,874

Witaj Gelenda,
Moja historia wygląda podobnie do twojej. Ja leczę się w jednej z krakowskich klinik leczenia niepłodności. Nie jestem co prawda z Wrocławia ale może będę mogła pomóc icon_smile.gif Jak masz jakieś pytanie odnośnie inseminacji albo coś to pytaj.

Quote Post

Start new topic Reply to this topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Sat, 11 Feb 2012 - 13:13
lista postów tego wątku
ciąża i poród dziecko kobieta dla dzieci rodzina podróże zobacz koniecznie
© 2002 - 2012  ITS MEDIA, kontakt: redakcja@maluchy.pl    |   Nasze banery i logo  |  Reklama u nas  |  Kontakt  |  Centrum prasowe
redakcja portalu pracuje na komputerach chronionych przez symantec