To jest wybrany post z wątku "Odchudzanie z pomoca Meridia 15, ktos cos o niej wie??"
Forum dyskusyjne maluchy.pl

Odchudzanie z pomoca Meridia 15, ktos cos o niej wie??
(autor posta: Ewelinek)
Pixa, nie wiem czy nawdawaga jest u Ciebie naprawde poważnym problemem ale moim zdaniem podawanie Meridii powinno być konsultowane z lekarzem. Lek ten podobno rzeczywiście przynosi efekty jednak ma bardzo poważne efekty uboczne, które nie są sporadyczne :!: pracowałam (formalnie jeszcze pracuję icon_wink.gif ) w hurtowni farmaceutycznej i znam opinie wielu farmaceutów na temat tego leku i wszyscy zgodnmie twierdzą, że jest to lek, który powinien być stosowany tylko wrazie konieczności. Nie chcę Cię straszyć czy coś ale warto wiedzieć takie rzeczy i w razie nipokojących objawów będziesz miała na uwadze to co napisałam.

pozdr

ciąża i poród - zdrowie i pielęgnacja dziecka - mały alergik - wychowanie - kuchnia malucha
podróże z maluchem - maluchowe wywiady - badania naukowe - ogłoszenia
kupuj z głową - baza przedszkoli - ważne linki - tabele - kalkulatory - czat - forum - blogi
akcje i inicjatywy - konkursy - wydarzenia - kartki internetowe - dzieci: książki - muzyka - filmy
gry i zabawy - kolorowanki - labirynty - teksty piosenek - imprezy i zajęcia dla dzieci
rodzina: rodzinne finanse - przepisy kulinarne - kącik prasowy - auto rodzinne
adopcja i rodziny zastępcze - oferty pracy - porady prawne - kobieta: zdrowie - uroda
wejdź na czat      szukaj w portalu:    

To jest wybrany post z wątku "Odchudzanie z pomoca Meridia 15, ktos cos o niej wie??"
Forum dyskusyjne maluchy.pl
Kliknij tutaj aby przejśc dalej i przeczytać pełną wersję
Odchudzanie z pomoca Meridia 15, ktos cos o niej wie??
Ewelinek

Pixa, nie wiem czy nawdawaga jest u Ciebie naprawde poważnym problemem ale moim zdaniem podawanie Meridii powinno być konsultowane z lekarzem. Lek ten podobno rzeczywiście przynosi efekty jednak ma bardzo poważne efekty uboczne, które nie są sporadyczne :!: pracowałam (formalnie jeszcze pracuję icon_wink.gif ) w hurtowni farmaceutycznej i znam opinie wielu farmaceutów na temat tego leku i wszyscy zgodnmie twierdzą, że jest to lek, który powinien być stosowany tylko wrazie konieczności. Nie chcę Cię straszyć czy coś ale warto wiedzieć takie rzeczy i w razie nipokojących objawów będziesz miała na uwadze to co napisałam.

pozdr

Przejdź do góry strony
[drukuj ten post]
zobacz poprzedni post #1 Wersja Lo-Fi zobacz następny post #3
lista postów tego wątku # 45640
© 2002 - 2008  ITS MEDIA, kontakt: redakcja@maluchy.pl    |   Nasze banery i logo  |  Reklama u nas  |  Centrum prasowe
redakcja portalu pracuje na komputerach chronionych przez