2 września 2014
Subskrypcja

Powiadomienia o nowościach

Ostatnio na forum
Sprawdź koniecznie
Warto kupić
Ważne tematy

Niepubliczne Przedszkole Skrable - opinie

Opinie

Opinie i oceny internautów dla placówki Niepubliczne Przedszkole Skrable. Przeczytaj zamieszczone komentarze.

autor: mama   IP: 89.70.202.200  dodane: 2014-01-16 21:38:43    Ocena: 6

Jestem bardzo szczęśliwa że mój syn trafił do tego przedszkola. Jest tu bardzo miły i serdeczny personel. Panie zawsze pomogą, doradza. Świetna opieka. A najważniejsze że mój syn chciałby tam chodzić nawet w dni wolne. Polecam

autor: rodzic   IP: 83.7.225.60  dodane: 2014-08-13 19:11:32    Ocena: 6

Sąsiadka zarekomendowała mi tę placówkę. Jej dzieci szybko się tu zaadaptowały. Także mój synek już po kilku dniach poczuł się tu jak w domu. Dodatkowo Marcin stał się bardziej samodzielny. Program tej placówki jest naprawdę znakomity. Moje dziecko codziennie dowiaduje się nowych rzeczy.

autor: Zadowoleni rodzice   IP: 91.233.196.115  dodane: 2013-11-27 20:40:03    Ocena: 5

Dość długo nie mogliśmy się zdecydować gdzie posłać naszą córeczkę do przedszkola, jednak zdecydowaliśmy się na Skrable i jesteśmy z tego wyboru bardzo zadowoleni. Poza zwykłymi zajęciami, dostaliśmy tu opiekę psychologa i masę dodatkowych zajęć. Od czasu do czasu dzieci świętują np. Dzień Misia albo książki, co uważamy mocno urozmaica czas dzieciakom... Gorąco polecamy!

autor: Kamila Kowalska   IP: 46.204.8.71  dodane: 2014-03-14 20:22:33    Ocena: 6

Jestem bardzo zadowolona, że zapisałam dziecko właśnie do tego przedszkola. Atutem podstawowym przedszkola jest dla mnie nie tylko bogata oferta zajęć w ciągu dnia, ale również atrakcyjne czesne w ramach, którego córka ma zapewnione wszelkie atrakcje. Pani Dorota i wszystkie pomocnice nasze grupy wykazały się wielokrotnie doświadczeniem i obeznaniem w swojej branży. Są sympatyczne i zawsze witają mojego malucha z uśmiechem. Dzięki takiej atmosferze syn szybko i skutecznie się zaklimatyzował. Bardzo doceniam również dostosowanie diety do potrzeb mojego dziecka. Wszystko super. Placówka godna polecenia :):)

autor: Gabrysia   IP: 93.105.236.110  dodane: 2014-03-31 17:29:21    Ocena: 6

Fajna placówka, do której bez żadnych obaw zapisałam swoje dziecko. Moje znajome bardzo sobie chwaliły to miejsce, więc ja też dziś szczerze mogę pochwalić. Za wykwalifikowaną kadrę przede wszystkim.

autor: B.U.   IP: 93.105.177.165  dodane: 2014-05-07 19:31:43    Ocena: 6

Trudno jest znaleźć dobre przedszkole, dlatego tym bardziej polecam tę placówkę. Ja jestem z niej bardzo zadowolona. Moje dziecko obecnie chodzi do pierwszej klasy. Przedszkole bardzo dobrze przygotowało mojego syna do nauki szkolnej. Panie przedszkolanki są bardzo cierpliwe i pomagają dzieciom zaadaptować się w nowej sytuacji. Dzięki temu moje dziecko chętnie zaczęło chodzić do przedszkola. Damian jest jedynakiem i w przedszkolu tym nauczył się dzielić zabawkami z innymi dziećmi oraz potrafi z nimi współpracować.

autor: Anna Przyborowska   IP: 83.11.75.83  dodane: 2014-05-23 21:46:41    Ocena: 6

Jestem bardzo zadowolona, że za radą koleżanki zapisałam tu moje dziecko. Przedszkole jest znakomicie wyposażone. Dodatkowo zajęcia połączone są z zabawą przez co wiedza przekazywana dzieciom jest dla nich bardziej atrakcyjna. Personel posiada tu odpowiednie kwalifikacje i mam do niego pełne zaufanie.

autor: Olga Jankowska   IP: 83.7.80.67  dodane: 2014-06-21 17:15:51    Ocena: 6

To przedszkole ma pozytywną opinię Urzędu Miasta. Dlatego też zdecydowałam się zapisać tu moją pociechę. Jestem pod ogromnym wrażeniem sposobu pracy personelu. Doskonale zajmuje się on grupą i ma super podejście do dzieci. Zajęcia są tu naprawdę różnorodne i moje dziecko może rozwijać swoją muzyczną pasję.

autor: Malwina   IP: 83.26.175.158  dodane: 2014-07-03 13:40:18    Ocena: 6

To miejsce zapewniło warunki na wysokim poziomie, dzięki czemu rozwój dziecka postępował widocznie. Szkoda jednak, że to co dobre szybko się kończy. Współpraca z tak wykwalifikowaną kadrą, to była dla mnie czysta przyjemność.

autor: Paulina Polowczyk   IP: 83.4.97.199  dodane: 2014-09-01 08:19:57    Ocena: 6

Wykwalifikowana kadra przedszkola i odpowiednie warunki lokalowe przekonały mnie do tego miejsca.

Ocena

ocena internautów:

5.9

Dane ośrodka