19 września 2014
Subskrypcja

Powiadomienia o nowościach

Ostatnio na forum
Sprawdź koniecznie
Warto kupić
Ważne tematy

Niepubliczne Przedszkole Skrable - opinie

Opinie

Opinie i oceny internautów dla placówki Niepubliczne Przedszkole Skrable. Przeczytaj zamieszczone komentarze.

autor: mama   IP: 89.70.202.200  dodane: 2014-01-16 21:38:43    Ocena: 6

Jestem bardzo szczęśliwa że mój syn trafił do tego przedszkola. Jest tu bardzo miły i serdeczny personel. Panie zawsze pomogą, doradza. Świetna opieka. A najważniejsze że mój syn chciałby tam chodzić nawet w dni wolne. Polecam

autor: rodzic   IP: 83.7.225.60  dodane: 2014-08-13 19:11:32    Ocena: 6

Sąsiadka zarekomendowała mi tę placówkę. Jej dzieci szybko się tu zaadaptowały. Także mój synek już po kilku dniach poczuł się tu jak w domu. Dodatkowo Marcin stał się bardziej samodzielny. Program tej placówki jest naprawdę znakomity. Moje dziecko codziennie dowiaduje się nowych rzeczy.

autor: Zadowoleni rodzice   IP: 91.233.196.115  dodane: 2013-11-27 20:40:03    Ocena: 5

Dość długo nie mogliśmy się zdecydować gdzie posłać naszą córeczkę do przedszkola, jednak zdecydowaliśmy się na Skrable i jesteśmy z tego wyboru bardzo zadowoleni. Poza zwykłymi zajęciami, dostaliśmy tu opiekę psychologa i masę dodatkowych zajęć. Od czasu do czasu dzieci świętują np. Dzień Misia albo książki, co uważamy mocno urozmaica czas dzieciakom... Gorąco polecamy!

autor: Kamila Kowalska   IP: 46.204.8.71  dodane: 2014-03-14 20:22:33    Ocena: 6

Jestem bardzo zadowolona, że zapisałam dziecko właśnie do tego przedszkola. Atutem podstawowym przedszkola jest dla mnie nie tylko bogata oferta zajęć w ciągu dnia, ale również atrakcyjne czesne w ramach, którego córka ma zapewnione wszelkie atrakcje. Pani Dorota i wszystkie pomocnice nasze grupy wykazały się wielokrotnie doświadczeniem i obeznaniem w swojej branży. Są sympatyczne i zawsze witają mojego malucha z uśmiechem. Dzięki takiej atmosferze syn szybko i skutecznie się zaklimatyzował. Bardzo doceniam również dostosowanie diety do potrzeb mojego dziecka. Wszystko super. Placówka godna polecenia :):)

autor: Gabrysia   IP: 93.105.236.110  dodane: 2014-03-31 17:29:21    Ocena: 6

Fajna placówka, do której bez żadnych obaw zapisałam swoje dziecko. Moje znajome bardzo sobie chwaliły to miejsce, więc ja też dziś szczerze mogę pochwalić. Za wykwalifikowaną kadrę przede wszystkim.

autor: B.U.   IP: 93.105.177.165  dodane: 2014-05-07 19:31:43    Ocena: 6

Trudno jest znaleźć dobre przedszkole, dlatego tym bardziej polecam tę placówkę. Ja jestem z niej bardzo zadowolona. Moje dziecko obecnie chodzi do pierwszej klasy. Przedszkole bardzo dobrze przygotowało mojego syna do nauki szkolnej. Panie przedszkolanki są bardzo cierpliwe i pomagają dzieciom zaadaptować się w nowej sytuacji. Dzięki temu moje dziecko chętnie zaczęło chodzić do przedszkola. Damian jest jedynakiem i w przedszkolu tym nauczył się dzielić zabawkami z innymi dziećmi oraz potrafi z nimi współpracować.

autor: Anna Przyborowska   IP: 83.11.75.83  dodane: 2014-05-23 21:46:41    Ocena: 6

Jestem bardzo zadowolona, że za radą koleżanki zapisałam tu moje dziecko. Przedszkole jest znakomicie wyposażone. Dodatkowo zajęcia połączone są z zabawą przez co wiedza przekazywana dzieciom jest dla nich bardziej atrakcyjna. Personel posiada tu odpowiednie kwalifikacje i mam do niego pełne zaufanie.

autor: Olga Jankowska   IP: 83.7.80.67  dodane: 2014-06-21 17:15:51    Ocena: 6

To przedszkole ma pozytywną opinię Urzędu Miasta. Dlatego też zdecydowałam się zapisać tu moją pociechę. Jestem pod ogromnym wrażeniem sposobu pracy personelu. Doskonale zajmuje się on grupą i ma super podejście do dzieci. Zajęcia są tu naprawdę różnorodne i moje dziecko może rozwijać swoją muzyczną pasję.

autor: Malwina   IP: 83.26.175.158  dodane: 2014-07-03 13:40:18    Ocena: 6

To miejsce zapewniło warunki na wysokim poziomie, dzięki czemu rozwój dziecka postępował widocznie. Szkoda jednak, że to co dobre szybko się kończy. Współpraca z tak wykwalifikowaną kadrą, to była dla mnie czysta przyjemność.

autor: Paulina Polowczyk   IP: 83.4.97.199  dodane: 2014-09-01 08:19:57    Ocena: 6

Wykwalifikowana kadra przedszkola i odpowiednie warunki lokalowe przekonały mnie do tego miejsca.

autor: Michalina   IP: 206.190.158.75  dodane: 2014-09-18 16:35:23    Ocena: 6

Rekomenduję wszystkim rodzicom tę placówkę. Jest ona naprawdę znakomita. Cieszę się, że posłałam tu moją córkę. To przedszkole proponuje dyżur logopedy oraz psychologa. Zajęcia plastyczne to coś co moje dziecko naprawdę uwielbia. Kadra jest tutaj znakomita i doskonale opiekuje się dziećmi.

Ocena

ocena internautów:

5.9

Dane ośrodka