WAZNE: NA NASZYCH STRONACH STOSUJEMY PLIKI COOKIE.
Korzystanie z tej strony bez zmiany ustawien dotyczacych cookies oznacza, ze beda one zamieszczane w Twoim urzadzeniu koncowym, na co wyrazasz zgode.
Mozesz w kazdym czasie dokonac zmiany ustawien dotyczacych cookies. Wiecej szczególów w naszej "Polityce Prywatnosci".
[ zamknij ]
Rząd postanowił kontynuować program Maluch, zapoczątkowany w 2011, zaproponował jednak jego zmodyfikowaną i rozszerzoną wersję, nadając mu nazwę MALUCH plus. Program MRPiPS "Maluch plus" na 2017 r...
Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 160
Nie pamiętam tutaj polecania akurat tego specjalisty... Dla dziecka oczywiście i błagam nie ta sławna pani z Centrum Medycznego w LIM ale wszystko poza nią bardzo proszę...
Taki wszechstronny by się przydał i od alergii pokarmowych i oddechowych...
Zilka, a u dr Zawadzkiej byłaś? Dość kontowersyjny sposób bycia ale IMHO doskonały specjalista. Mojemu synowi (leczonemu też swego czasu u prof. Chmielewskiej) bardzo pomogła.
piszę na priva.
A czy LIM ma swoją stronę? Bo kojarzę stamtad jeszcze jedną lekarkę. Ale nie pamiętam nazwiska, jakbym zobaczyła na stronie, to sobie przypomnę
zdecydowanie polecam dr Nowosadko, pediatra alergolog, przyjmuje na ursynowie
polecilam wielu, Ci, ktorzy skorzystali zadowoleni
namiary w domu moge dac polpedniu
cyd
Nr użytkownika: 1,253
My chodzimy do dr Dąbrowskiej - Zalawy, przyjmuje w Warszawskim Szpitalu dla Dzieci przy skrzyzowaniu Swietokrzyskiej i Nowego Swiata.
Czeka sie troche na pierwsza wizyte, ale moim zdaniem - warto.
Telefon do przychodni: 829 41 20
Tak, ja tez bylam u pani Adamczyk w LImie - z Misią i ze sobą. Wybieram się do niej pewnie niedlugo, ajk się zbiorę, bo mnie basia.u w innym wątku nastraszyła alergią krzyżową ...
Nr użytkownika: 247
GG:
Zilka do kogo się wybrałaś i jak wrażenia?
Przyszła i na nas pora wybrania się do alergologa .
Poszukuję takiego, który nie każe mi na dzień dobry zwierząt wywalać.
CYTAT(Cydorka)
zdecydowanie polecam dr Nowosadko, pediatra alergolog, przyjmuje na ursynowie
polecilam wielu, Ci, ktorzy skorzystali zadowoleni
namiary w domu moge dac polpedniu
cyd
Poproszę o namiary.
CYTAT(katkasia)
Zilka, a u dr Zawadzkiej byłaś? Dość kontowersyjny sposób bycia ale IMHO doskonały specjalista. Mojemu synowi (leczonemu też swego czasu u prof. Chmielewskiej) bardzo pomogła.
Nr użytkownika: 154
GG:
CYTAT(Cleo)
Tak, ja tez bylam u pani Adamczyk w LImie - z Misią i ze sobą. Wybieram się do niej pewnie niedlugo, ajk się zbiorę, bo mnie basia.u w innym wątku nastraszyła alergią krzyżową ...
Też polecam dr Adamczyk, chodzę z Młodą do tej Pani; trafiłam do niej zupełnie przez przypadek, ale jestem zadowolona z obsługi;-) jest bardzo konkretna. No i co najważniejsze (z punktu widzenia Karoliny) nie rozdaje naklejek, które już Młoda ma, tylko robi pieczątki na ręce;-)
Nr użytkownika: 3,903
Zdecydowanie dr Zawadzka.
Bo jest po prostu najlepsza.
U niej zwierzaki idą sobie z domu.
Ale tak jest w przypadku alergii niestety.
A przecież,co rodzic zrobi,to jego sprawa,jak chce ryzykować,to na własne ryzyko.
Polecam panią doktor,choć terminy długie i trudno się dostać.
Nr użytkownika: 4,453
GG:
Tez polecam dr Adamczyk... chodzialm do niej 5 lat i wlasciwie mnie wyleczyla, mozna powiedziec... wlasciwie to powinnam sie do niej wybrac bo juz drugi rok bez szczepionek i lekow jade i trzeba by sie pochwalic ze jest super! Ona przyjmuje tez w przychodni na Bronikiewskiego na Kabatach.Przychodnia sie nazywa Euromed tel. 648-90-30. Nie wiem na ile te dane sa aktualne bo ja mowilam poltora roku tam nie bylam.
Pozdrawiam serdecznie,
Nr użytkownika: 4,882
Podbijam temat. Czy może jakieś nowe typy? Poszukuję alergologa dla 4-letniego syna. nie spotkałam jeszcze nikogo, kto by nam pomógł. Czytałam trochę dobrych opinii o dr Krauze. Ktoś może ma doświadczenia?
--------------------
It is not how much we do, but how much love we put in the doing. It is not how much we give, but how much love we put in the giving. Yesterday is gone. Tomorrow has not yet come. We have only today. Let us begin.
Nr użytkownika: 28,759
GG:
My chodzimy do doktor Ewy Moskwińskiej, która przyjmuje w przychodni na ul. SIennej 60. Poszłam tam z dzieckiem z polecenia i z tego co wiem ludzie ją sobie chwalą. Babka nie jest wylewna ale konkretna. Jak narazie nie mam do niej zadnych "ale". W tej samej przychodni przyjmuje dr. Bożena Rryll też bardzo chwalony alergolog. Nie ma tam zapisów prywatnych, wszystko się odbywa na kase chorych, oczywiscie terminy tez sa dosc odlegle ale z racji tego ze ja nei moglam czekac na nasza umowiona wizyte, weszlam z jakims pacjentem i zapytalam sie pani dr czy nas nie przyjmie jakos w tygodniu bo Maciek mi wtedy masakrycznie kaszlal i przez ten kaszel ciagle wymiotowal. Pani dr kazala go przyprowadzic tego samego dnia po 15:00. Wiec jesli macie jakis nagly przypadek to mozna sie z nia dogadac
Ja polecam dr. Moskwińską, prowadzi mi Olka od prawie 2 lat. jest świetnym specjalistą. Trzeba ją troszkę ciągnąć za język ale naprawdę rozsądny lekarz.