Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. PLiki cookies stosujemy w celu świadczenia uśług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany
do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczne na Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany
ustawień dotyczących cookies w ustawieniach przeglądarki. Więcej szczegółow w naszej "Polityce Prywatności"
Rz±d postanowi³ kontynuowaæ program Maluch, zapocz±tkowany w 2011, zaproponowa³ jednak jego zmodyfikowanæ i rozszerzon± wersjê, nadaj¹c mu nazwê MALUCH plus. Program MRPiPS "Maluch plus" na 2017 r...
Ania i Zosia są od kilku miesięcy aktywnymi uczestniczkami weekendowej Warsztatowej Akademii Musicalowej. Były na obozie, a teraz nie mogą juz się doczekać pierwszych zajęc. Przed wakacjami te zajęcia odbywały się na Bemowie, ale od wrzesnia mają wlasny lokal na Broniewskiego 7.
WAM bedzie miał zajęcia w weekendy, a w tygodniu działać tam będzie Centrum Rozwoju Artystycznego. Jesli szukacie zajęć tanecznych dla dzieci i młodzieży, to zachęcam, bo naprawdę warto.
marghe.
Thu, 06 Sep 2007 - 11:10
Agnieszko, możesz napisac coś więcej? Jakl wyglądaja zajęcia.. na co nastawierni sa prowadzący? Tzn czy dzieciaki mają po prostu dobrze sie bawić, czy przygotowywac układy na wystepy itp
Gaba chodziła przez cały zeszły na zajęcia do innej szkoły, teraz nie ma ochoty tam wracać, bo szkoła wyraźnie nastawiona na tworzenie profesjonalnych zespołów tanecznych, a moje dziecię chce po prostu poskakać, potańczyć .. nauczyć się róznych tanców, a nuie jednego układu powtarzanego do znudzenia
pirania
Thu, 06 Sep 2007 - 11:24
a cena?
Agnieszka AZJ
Thu, 06 Sep 2007 - 13:37
Gosiu, ceny masz na ich stronie.
Marg - mogę napisać o Akademii Musicalowej (weekendowej), bo ona działała w zeszłym roku. Jak będą wyglądały te zajęcia w CRA - nie wiem, ale bedę tam dziś, bo dziewczyny mają próbę, to się spróbuję dowiedzieć.
pirania
Thu, 06 Sep 2007 - 13:39
ale ja o akademie musicalowa pytam
Agnieszka AZJ
Thu, 06 Sep 2007 - 15:00
300 miesięcznie - zajęcia w soboty i niedziele na ogół od 9 do 15-16. Tak było w zeszłym roku.
Agnieszka AZJ
Thu, 06 Sep 2007 - 21:15
Widzę, że na stronie pojawiła się już informacja bardziej konkretna, choć chyba mało czytelna.
Prowadzący tam wymienieni, to ludzie, którzy prowadzą zajęcia WAM - Paweł Podgórski czyli szef to aktor teatru "Roma", Marcin Wortman też, Emilia Czerko była medalistką na mistrzostwach świata w tańcu nowoczesnym. Zajęcia mają być nastawiona na indywidualny rozwój uczestników, a nie podporządkowane występom.
O WAM mogę powiedzieć tyle, że przez ostatnie 3 miesiące roku szkolnego moje starsze córki w soboty i w niedziele wstawały (same !) rano i jechały autobusem na zajęcia. Wracały ok. 17, głodne, zmęczone, ale "nakręcone" - włączały muzykę i zaczynały tańczyć. Dodam, że w tygodniu obudzenie Zosi do szkoły wymaga pewnego wysiłku
Cena troche daje po oczach, ale za te 300 zł dzieciaki mają ok. 30 godz zajęć w miesiącu. Zosia wcześniej chodziła na zajęcia do "ArtBemu" i tam za 80 zł/mies. miała 1 godzinę zajęć w tygodniu, a w dodatku prowadzący... szkoda gadać. Tutaj atmosfera jest fantastyczna.
Agnieszka AZJ
Fri, 07 Sep 2007 - 19:37
Jestem po zebraniu organizacyjnym WAM. Cena się nie zmienia, zajęć nawet trochę więcej - mowa była o 34 - 40 godz./mies. Casting dla nowych uczestników będzie w październiku. Jutro na AWF jest ONKO-OLIMPIADA. WAM będzie występował na towarzyszącym jej festynie ok. 11 - 12.
Chętnie zapisalabym JUlkę na zajęcia akrobatyki w CRA, ale wczoraj i dziś tak się wystałam w korkach jadąc tam z Bemowa, że nie zdecyduję się na takie jazdy 2 razy w tygodniu
Agnieszka AZJ
Sun, 09 Sep 2007 - 21:19
CYTAT(marg. @ czw, 06 wrz 2007 - 13:10)
Agnieszko, możesz napisac coś więcej? Jakl wyglądaja zajęcia.. na co nastawierni sa prowadzący? Tzn czy dzieciaki mają po prostu dobrze sie bawić, czy przygotowywac układy na wystepy itp
Gaba chodziła przez cały zeszły na zajęcia do innej szkoły, teraz nie ma ochoty tam wracać, bo szkoła wyraźnie nastawiona na tworzenie profesjonalnych zespołów tanecznych, a moje dziecię chce po prostu poskakać, potańczyć .. nauczyć się róznych tanców, a nuie jednego układu powtarzanego do znudzenia
Marg, ja bym Was zachęcała do zainteresowania się zajęciami prowadzonymi przez Emilę Czerko dla dzieci do lat 11. Emi jest fantastyczna - dzieciaki z WAM ją uwielbiają, podobnie jak Beatę Dudę, która prowadzi taniec klasyczny. Zresztą uwielbiają wszystkich prowadzących
malgog
Mon, 10 Sep 2007 - 16:14
w CRA zajęcia jeszcze się nie zaczęły podobno od przyszłego tygodnia ruszają zapisałam wstepnie Kubę na hip hop straszliwie się napalił
Agnieszka AZJ
Thu, 04 Sep 2008 - 15:52
Wyciągam zeszłoroczny wątek, bo w sobotę o 10 odbędzie się spotkanie dla kandydatów do Warsztatowej Akademii Musicalowej -jeśli macie dzieci, które lubią tańczyć i spiewać, to zachęcam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.