Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu ¶wiadczenia us³ug na najwy¿szym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany dotycz¹cych cookies oznacza, ¿e bêd¹ one zamieszczne na Twoim urz¹dzeniu koñcowym. W ka¿dym momencie mo¿esz dokonaæ zmiany ustawieñ dotycz¹cych cookies w ustawieniach przegl¹darki. Wiêcej szczegó³ow w naszej Polityce Prywatno¶ci "Polityce Prywatnosci".
[Akceptujê pliki cookies z tej strony]
B?d? na bie??co:
porady, aktualno?ci, zapowiedzi, konkursy i wiele, wiele innych informacji.
Białka i cukier ubić na sztywną pianę, dodać mąkę i lekko wymieszać. Żółtka
utrzeć z octem, dodać kakao z proszkiem do pieczenia, połączyć z masą z
białek i upiec biszkopt.
Przeznaczone na krem jajka ubić mikserem z cukrem na parze na puszystą masę, wystudzić. Następnie po łyżce dodawać do utartego masła (ciągle ucierając).
Do kremu dodawać po trochę truskawek. Ostudzony biszkaopt przekroić .
Posmarować połową kremu,wetknąć bezy, nałożyć resztę kremu i
przykryć biszkoptem.