CYTAT(marghe. @ Sun, 13 Jun 2010 - 18:48)
8 słoiczków juz mam
my po przerobie 70 kg co najmniej
ok 30 sloikow, reszta zmiksowana albo w calosci zamrozona.
Rabarbar tez.
Kolejne dostawy w perspektywie.
A wlasnie sie zabieram za produkcje cordial (a) z kwiatow czarnego bzu ktory minionej zimy zrobil kariere.
wczoraj u nas szybki lunch miedzy jednym wyjsciem a drugim. Kielbaski Boerewors z grilla, domowe burgery wolowo-warzywne, pomidorki ze swiezymi ziolami, oliwa, grubym pieprzem i sola z piekarnika, parmezanem tartym pozniej sypniete, pieczarki i cukinia z pesto czerwonym z grilla, papryka na balsamicznie, ziemniaki mini pieczone w folii z ziolami i sola dla niektorych. Na deser przysmak Wimbledonu
czyli truskawki z creme fraiche
Dzis M. gotuje w ramach inauguracji dni wolnych wiec jeszcze nie wiem
Nabyl 3 rozne `biblie` w/g Jamiego O i zaczyna eksperymenty