Cortinko każde dziecko jest inne może Kacperkowi po debridacie przejdzie akurat
trzymam kciuki zeby takbylo! &&&&&
Annie* Dziękujemy pięknie
Maniulka właśnie czytałam u was na watku że wyszłaś więc super że jednak wszystko poszło dobrze
Powodzenia w przyszłym tygodniu!
Kari widzisz dzieci jednak są zdecydowane bardziej od dorosłych
A do brodawek polecam maltan u mnie się super sprawdzał na ból a nie jest drogi
Karoleenka gdyby nie to że nie mam mobilnego internetu to pewnie tez bym się z parku meldowała
a tak to rano albo wieczór wchodzę dopiero
Ja jutro idę z małą na szczepienie, dziwny ten jej katar w nocy miała, a cały dzien było czyściutko już nie wiem co mam o tym myśleć, może uda się ją jutro zaszczepić w końcu, ale nic na siłę. Wolę się potem z powikłaniami nie użerać.
Co do ciuchów to ja nadal nie mieszczę się w żadne jeansy sprzed ciąży. Niestety biodra mi wywaliło i po prostu się nie dopinam na guzik. Tak to wszystko wchodzi. Ważyłam 60 kg zrzuciłam już 10 także do mojej wagi sprzed ciąży zostały mi dwa kilogramy w dół, czyli nie tak najgorzej
We środę wybiorę się chyba do lekarza ze sobą, bo ból pleców jest nie dowytrzymania, dziś nawet bułki ukroić nie mogłam bo jak naciskałam ręką na nóż to taki promieniujący ból w łopatce się odezwał że omal noża nie upuściłam. Jeśli to od znieczulenia to *****ziele taki układ...
W dodatku szukałam ciągle smoczka Nuk bo myślałam, że moja mała ma z tej firmy i nie mogłam znaleźć identycznego (a innego nie tknie) a okazało się, że ten smoczek jest Lovi ;p