CYTAT(Moriah @ Mon, 12 Oct 2015 - 13:36)
Macie może pomysł, gdzie w Warszawie można zorganizować ciekawe urodziny dla 5 latka i jego przyjaciół z przedszkola?
Sale z kulkami przerabialiśmy przez dwa poprzednie lata i wydaje mi się, że ta formuła już się wyczerpała. W związku z tym szukam czegoś ciekawego, niebanalnego, ale nie urywającego portfela!
Myślałam o urodzinach w Parku Trampolin, ale tam (czy z wiktem własnym czy tamtejszym) dostałam ofertę na ok 1000 PLN, co jest już sporym kosztem.
Aha - mieszkamy na Pradze Pn, więc szukam raczej czegoś w okolicy lub pobliskich dzielnicach.
We wrześniu urządzałam urodziny w Parku Trampolin dla 10-latków.
Koszt faktycznie jest spory, ale naprawdę są warci tej ceny - super opieka i moderacja dla dzieci, pan trener na maksa starał się wykorzystać czas na trampolinach i ograniczyć czas przy stole, jedzenie, jakie zamówiłam było super i było go dużo, może nachosy tyłka nie urywały, ale szaszłyki z kurczaka i quesadillas, były tak dobre, że nawet niejadki wsuwały, że im się uszy trzęsły, no i w ogóle cała obsługa była bardzo pomocna.
Bardzo ich polecam!
A jak pomnożysz cenę biletu za godz. x 2h x 8 dzieci, to naprawdę niewiele zostaje z tego 1 tys. na wynajęcie sali, jedzenie, opiekę trenera.