Rz±d postanowi³ kontynuowaæ program Maluch, zapocz±tkowany w 2011, zaproponowa³ jednak jego zmodyfikowan± i rozszerzon± wersjê, nadaj±c mu nazwê MALUCH plus. Program MRPiPS "Maluch plus" na 2017 r...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb.
Korzystanie z witryny bez zmiany dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczne na Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies w ustawieniach
przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności
"Polityce Prywatnosci".
[AkceptujÄ™ pliki cookies z tej strony]
Witam jestem kwietniowÄ… mamusiÄ… Kornela
Urodził się 15.04.2003 i jest naszym wielkanocnym zajączkim
Niestety dostał od siostry w prezencie katar a co za tym idzie zapalenie oskrzeli i po tygodniowej kuracji nie przynoszącej poprawy od 2 dni kłujemy pupcię. Ale Nelo dzielnie znosi zastrzyki.
Jest jak narazie spokojnym chłopczykiem.
Ale cycuś przedkłada ponad wszystko.
Witam jestem kwietniowÄ… mamusiÄ… Kornela
Urodził się 15.04.2003 i jest naszym wielkanocnym zajączkim
Niestety dostał od siostry w prezencie katar a co za tym idzie zapalenie oskrzeli i po tygodniowej kuracji nie przynoszącej poprawy od 2 dni kłujemy pupcię. Ale Nelo dzielnie znosi zastrzyki.
Jest jak narazie spokojnym chłopczykiem.
Ale cycuś przedkłada ponad wszystko.
hej! Ja też jestem szczęśliwą mamą Bartoszka, urodził się 17 kwietnia. Chciałabym dołączyć zdjęcie, ale niestety nie potrafie. jestem na forum pierwszy raz. Wydaję mi się że dużo można się od Was dowiedzieć. Pozdrawiam
Nastepny kwietniowy
Olgierd urodził się 2 kwietnia, 52 cm, 3500 g. Obecnie ssak cyckowy ma 68 cm i skromne 8500 wagi. Z ciekawostek-miał być Kornelem, ale mąż się nie zgodził, bo mamy starszego Konrada i uznał, że mu się język poplącze. Pozdrawiam wszystkie kwietniowe dzieciaczki i mamusie
Kinga mama Konrada i Olgierda (Kingus-tylko coś mi logowanie nie chce wyjść?)
Mo Julek miał termin na 2 kwietnia, ale postanowił poczekać, więc jest z 15-ego. Waży już z 9 kilo ( dwa tygodnie temu 8400, miesiąc temu 7800), a przy własnoręcznym mierzeniu wyszło mi 75 cm. Taki kolosek:-)
Mo Julek miał termin na 2 kwietnia, ale postanowił poczekać, więc jest z 15-ego. Waży już z 9 kilo ( dwa tygodnie temu 8400, miesiąc temu 7800), a przy własnoręcznym mierzeniu wyszło mi 75 cm. Taki kolosek:-)
--------------------
Kasia, mama Juliusza (15.04.2003) i Laury (10.05.2009)
Hej ja tez jestem kwietniowÄ… mamÄ…!!
Julcia jest z nami od 1 kwietnia, ważyłą 3400 i miała 56 cm, teraz oczywiście ma już 6,5 miesiąca i nie mieliśmy (odpukać) z nią większych kłopotów, troszkę dokuczał jej brzuszek ale poza tym jest super! Wesolutka i w ogóle...
Pozdrowionka
ankad
Hej ja tez jestem kwietniowÄ… mamÄ…!!
Julcia jest z nami od 1 kwietnia, ważyłą 3400 i miała 56 cm, teraz oczywiście ma już 6,5 miesiąca i nie mieliśmy (odpukać) z nią większych kłopotów, troszkę dokuczał jej brzuszek ale poza tym jest super! Wesolutka i w ogóle...
Pozdrowionka
ankad
Minął roczek, co poniektóre dzieciaczki już zaczęły 14 miesiąc życia. Jak osiągnięcia, zdrówko i humory? U nas nadal przeważa raczkowanie-Olik łazi przy meblach i za nic nie chce sie na stałe pionizować. Poza tym jest wieeelki -86 cm, 12 kg z hakiem. I w przeciwieństwie do starszego brata KOCHA jeść. Poza tym wesołek z niego okrutny, łobuz również. Ponieważ życie "to nie bajka, a bitwa" równo tłucze sie z Konradem, w chwilach, gdy nie daje rady-mocno gryzie. I... nadal śpi z mamą, mimo, że o cycaniu dawno zapomniał.
Minął roczek, co poniektóre dzieciaczki już zaczęły 14 miesiąc życia. Jak osiągnięcia, zdrówko i humory? U nas nadal przeważa raczkowanie-Olik łazi przy meblach i za nic nie chce sie na stałe pionizować. Poza tym jest wieeelki -86 cm, 12 kg z hakiem. I w przeciwieństwie do starszego brata KOCHA jeść. Poza tym wesołek z niego okrutny, łobuz również. Ponieważ życie "to nie bajka, a bitwa" równo tłucze sie z Konradem, w chwilach, gdy nie daje rady-mocno gryzie. I... nadal śpi z mamą, mimo, że o cycaniu dawno zapomniał.
Mój Tymek jest z 20 kwietnia. Dokładnie niedziela wielkanocna. Niedługo skończy 15 miesięcy, a w listopadzie zostanie bratem prawdopodobnie też chłopaka. Waży teraz ok. 12-13 kg i ma 85 cm wzrostu. A do tego jest strasznym rozrabiaką.
Pozdrawiamy
Mój Tymek jest z 20 kwietnia. Dokładnie niedziela wielkanocna. Niedługo skończy 15 miesięcy, a w listopadzie zostanie bratem prawdopodobnie też chłopaka. Waży teraz ok. 12-13 kg i ma 85 cm wzrostu. A do tego jest strasznym rozrabiaką.
Pozdrawiamy
--------------------
Mama Tymka (20 kwietnia 2003) i Antosia (4 listopada 2004)