Rzd postanowi kontynuowa program Maluch, zapocztkowany w 2011, zaproponowa jednak jego zmodyfikowan i rozszerzon wersj, nadajc mu nazw MALUCH plus. Program MRPiPS "Maluch plus" na 2017 r...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb.
Korzystanie z witryny bez zmiany dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczne na Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies w ustawieniach
przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności
"Polityce Prywatnosci".
[Akceptuję pliki cookies z tej strony]
Cytuje post , ktory napisala Agniesha ze Styczniowek
"Dziewczyny bardzo was proszę pomódlcie się za mojego Filipka. We wtorek stwierdzono u niego wielkiego guza. Wczoraj przeszedł operacje. Wygląd guza może świadczyć o jego złośliwości ale to nic pewnego. Wyniki z 1-3 tygodnie. Taki z niego biedulek. Ta jego opóźniona mowa, apatyczność, marudność to wszystko to... We wtorek nogi odmówiły mu posłuszeństwa. Wczoraj zabieg. Szybka reakcja lekarzy. Pomódlcie się za nas. Ja nie mogę go stracić..."
Cytuje post , ktory napisala Agniesha ze Styczniowek
"Dziewczyny bardzo was proszę pomódlcie się za mojego Filipka. We wtorek stwierdzono u niego wielkiego guza. Wczoraj przeszedł operacje. Wygląd guza może świadczyć o jego złośliwości ale to nic pewnego. Wyniki z 1-3 tygodnie. Taki z niego biedulek. Ta jego opóźniona mowa, apatyczność, marudność to wszystko to... We wtorek nogi odmówiły mu posłuszeństwa. Wczoraj zabieg. Szybka reakcja lekarzy. Pomódlcie się za nas. Ja nie mogę go stracić..."
------------------------------------------------------------------------------------------------ "Mamo, dobrze ,że jesteś bo wszystko dla dzieci robisz"- D.
trzymam bardzo mocno kciuki!! Wielkość guza nie zawsze świadczy o wielkości stopnia złośliwości. Moja Hania miała bardzo dużego,a najłagodniejszy z możliwych i pierwszy stopnień.
trzymam bardzo mocno kciuki!! Wielkość guza nie zawsze świadczy o wielkości stopnia złośliwości. Moja Hania miała bardzo dużego,a najłagodniejszy z możliwych i pierwszy stopnień.
-Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie... Auguste Bekannte
-Ludzie, którzy nie mają własnego życia, zawsze muszą wściubiać nos w cudze... -Ludzie lubią komplikować sobie życie, jakby już samo w sobie nie było wystarczająco skomplikowane... Carlos Ruíz Zafón
FILIPKU kciuki mocno dla ciebie zacisniete &&&&&&&&&&&&&&&&&& Duzo zdrowka i sily dla ciebie kochanie ,nie daj sie chorobie.Oby ten guz okazal sie lagodny .Zycze ci z calego serca. Pomodle sie za ciebie
FILIPKU kciuki mocno dla ciebie zacisniete &&&&&&&&&&&&&&&&&& Duzo zdrowka i sily dla ciebie kochanie ,nie daj sie chorobie.Oby ten guz okazal sie lagodny .Zycze ci z calego serca. Pomodle sie za ciebie