CYTAT(Kumpelka @ Thu, 27 Jul 2017 - 16:06)
Ja miałam spore problemy z zajściem w ciąże po 35 roku zycia. Okazało się, że mam PCOS, a jak wiadomo tego nie da się tak łatwo wyleczyć. Zaczęłam szperać po internecie i natrafiłam na taki suplement wspomagający fizjologiczną równowagę hormonalną:
https://www.inofem.pl. W moim przypadku mi pomógł, choć wiem, że jest to kwestia indywidualna. W swoim składzie suplement zawiera Mio-inozytol i kwas foliowy. Ze swojej strony mogę więc tylko zachęcić do tego, by wziąć się za siebie i spróbować iść do lekarza, zdrowo się odżywiać, stosować suplementy. Także wiek niekoniecznie gra tu główną rolę
Kumpelka, witam w klubie PCOS babeczek
ja żywiłam się suplementami ponad 2 lata i ostatecznie uratowała mnie klinika. Poczatkowo byłam przerażona - leczenie? In vitro? Ale teraz wiem, że dobrze wybrałam i już nie możemy się doczekać nowego członka rodziny
)))) więc jeśli byś się zdeycdowała zrezygnować z tego szarlataństwa to polecam ci całym sercem dr kunickiego w warszawie (invicta), teraz z tego co wiem mają nawet cały program dofinansowań, ale najważniejsze jest, że dzieją się tam cuda!!!
))