I ja zaczęłam się oglądać już za jakimiś domkami nad morzem. Myślałam o okolicach Władysławowa.
Chodzi mi o kameralną miejscowość i o domki blisko morza. Może i mi ktoś coś by ciekawego polecił ???
( mam nadzieję że się nie pogniewasz jak się podłączę do tematu ?
)
CYTAT(Honey* @ Sun, 06 Jan 2013 - 10:12)
Zaczelam sie rozgladac za czyms na wakacje.
Od 6 lat jezdzilismy do Swinoujscia. Mieszkalismy w pokojach ktore babka wynajmowala w swoim domu. Jest tam fajnie. Ogrodek, hustawki ogrodowe, kuchnia do dyzpozycji, internet
. W Świnoujsciu zobaczylismy juz wszystko i nawet w niepogode nie bedzie gdzie isc.
w tym roku chcialabym zobaczyc cos innego. myslalam o czysm w lini prostej z krakowa. Gdansk, gdynia, sopot, moze Hel.
Chcialabym domek najlepiej z wc, prysznicem i aneksem kuchennym. zeby byl jakis ogrodek dla dzieci. blisko do morza choc to nie jest az tak wazne. ale daleko to tez nie
jakby byl net to tez dobrze.
znacie cos takiego, polecicie ?
A byliście kiedyś w Dźwirzynie ?? Ja byłam w tamtym roku i chętnie bym pojechała w tym do tego samego ośrodka, jednak znajomi wolą jechać do nowego miejsca. Jakbyś była zainteresowana to mogę podać linka do ośrodka w którym my byliśmy . Domki ładne, dużo przestrzeni, fajny plac zabaw, wszystko ogrodzone, no i blisko do morza. Wieczorem cisza i spokój. Ośrodek typowo dla ludzi z dziećmi. Również plusem było pyszne domowe jedzenie niedaleko naszego ośrodka.
Jednak żeby nie było tak kolorowo to i było też kilka rzeczy które mi się nie podobały. Po pierwsze plaża jest tam bardzo wąska więc jak było ciepło i nie poszło się z samego rana zająć miejsca na plaży to później było ciężko gdzieś się rozłożyć.
Po drugie miejscowość bardzo zatłoczona, myślałam że będzie bardziej kameralnie.
No i przez to że przyjeżdża tam tyle ludzi to ciężko spacerować, bo można chodzić tylko jedną stroną chodnika, bo po drugiej stronie jest ścieżka rowerowa.
edit. tylko nie do końca jest to w kierunku który chciałaś
Ja w tym roku myślę może o Chłapowie , albo o Karwii . Możecie coś polecić ??
Ten post edytował dorsim wto, 08 sty 2013 - 15:06