Rz±d postanowi³ kontynuowaæ program Maluch, zapocz±tkowany w 2011, zaproponowa³ jednak jego zmodyfikowan± i rozszerzon± wersjê, nadaj±c mu nazwê MALUCH plus. Program MRPiPS "Maluch plus" na 2017 r...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb.
Korzystanie z witryny bez zmiany dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczne na Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies w ustawieniach
przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności
"Polityce Prywatnosci".
[AkceptujÄ™ pliki cookies z tej strony]
Drogie koleżanki,
W piątek 4 listopada, będę ok. 19 wracać z Berlina do Polski autem. Czy o tej porze centra handlowe są jescze czynne? I gdzie przy Ringu? Nie będziemy mieć dużo czasu na błądzenie, o ile w ogóle coś będzie jeszcze czynne...
Dzięki
Drogie koleżanki,
W piątek 4 listopada, będę ok. 19 wracać z Berlina do Polski autem. Czy o tej porze centra handlowe są jescze czynne? I gdzie przy Ringu? Nie będziemy mieć dużo czasu na błądzenie, o ile w ogóle coś będzie jeszcze czynne...
Dzięki
No własnie szukam, ale trafiam na same wypasione galerie handlowe, a mi chodzi o jakieś hipcie.
Przed laty studiowałam w Cottbus, to też Brandenburgia i pamiętam, że sklepy były bardzo krótko czynne...No, może Berlin większa Europa.
a same rozumiecie, proszki do prania sÄ… w Niemczech lepsze.
lach . Berlin hmmm , Hamburg jest wiekszy z tego co wiem no ale nie wzane
Mamo Anka Gdzie jestes w Hamburgu jakiej dzielnicy ???
Ja mieszkam Meiendorf i nasze centrum w Rahlstedt jest ku memu zdziwieniu do 18 otwarte !!! Horror . Trzeba jezdzic na Wandsbek , ale tam przynjamniej wszysto jest, jeszcze pare miesiecy temu tam mieszkalismy.
lach . Berlin hmmm , Hamburg jest wiekszy z tego co wiem no ale nie wzane
Mamo Anka Gdzie jestes w Hamburgu jakiej dzielnicy ???
Ja mieszkam Meiendorf i nasze centrum w Rahlstedt jest ku memu zdziwieniu do 18 otwarte !!! Horror . Trzeba jezdzic na Wandsbek , ale tam przynjamniej wszysto jest, jeszcze pare miesiecy temu tam mieszkalismy.
Neu Allermöhe West, na Bergedorfie do 19-stej, ale juz Billstedt do 20-stej, Hamburgerstr. Centrum tez do 20-stej w centrum tez. My raczej na Billstedt jezdzimy, a na Hamburgerstr. kiedys, bo mialam pieszo ok. 10 min. z Barmbeku.
Neu Allermöhe West, na Bergedorfie do 19-stej, ale juz Billstedt do 20-stej, Hamburgerstr. Centrum tez do 20-stej w centrum tez. My raczej na Billstedt jezdzimy, a na Hamburgerstr. kiedys, bo mialam pieszo ok. 10 min. z Barmbeku.