Już się wystraszyłam, jak przeczytałam, że "zamykamy wątek"
na szczęście jest nowy
Dziewczyny gratuluję wszystkim nowo rozpakowanym, bo na wątku ciążowym jakoś nie zdążyłam. Cieszę się bardzo, że wszystkie rozpakowałyśmy się szczęśliwie bez żadnych powikłań.
Ja też chciałam Wam podziękować, za te 9 m-cy. Z Wami jakoś tak raźniej. Chociaż się nie znamy, wiem, że zawsze mogę liczyc na dobre słowo i wsparcie z Waszej strony.
DZIĘKUJĘ!!!W sumie powinnam przenieść się do wątku marcowo- kwietniowego, ale chyba nie będziecie miały nic przeciwko, jak dalej zostanę z Wami. W końcy ptp miałam na maj
A u nas wszystko OK. Karolcia rośnie jak na drożdżach. Przesypia już całe noce, za to w dzień czuwa. Spi po 15 min do pół godziny. Ale jak nie śpi to i tak jest bardzo grzeczna, więc spokojnie mam czas na obowiązki domowe, chociaż te jakoś ostatnio mi nie idą. Może to ze względu na te upały. Nie wiem. Ostatnio mieliśmy w domu w sypialni 32 stopnie. Dosłownie szło się rozpłynąć.Zreszta teraz jest niewiele lepiej bo 29,8. Chyba w końcu trzeba będzie założyć klimę, bo naprawdę nie da się żyć. Jak jest tak gorąco, to mój M wchodzi z Karoliną pod prysznic. Tak się jej spodobały te kąpiele, że teraz w wanience już się jej przestało podobać. Stęka jak stara baba i skacze tak, że główką uderza o wanienkę. Mały łobuz!
Idę na balkon trochę podychać, bo w domu zaraz się uduszę
Ilopawl śliczny bobas. I jaki jeszcze malutki