No to jak obiecałam wrzucę pare groszy na swój temat
No to tak 30 lat temu rodzice nadali mi imię Ania...ładne czy nie musze z nim żyć
Podpisuje się obiema kończynami dolnymi i górnymi pod tym co napisała Daria zwana mikkowską...
swoją droga dlaczego mikkowska?? Rok temu nie śmiałabym myśleć o posiadaniu rodziny, dziecka i tego całego szczęśliwego życia jakie obecnie wiodę w moim 3 osobowym gospodarstwie
Gdy rok temu jechaliśmy nad morze powiedzałam do męża, że fajnie byłoby w 2011 pojechac nad morze w 3... z malutkim dzieciątkiem. Maż odetchnął bo myślał, że ja chce poczekać z dzieckiem, że praca, kariera itp. Postanowiliśmy na tych wakacjach zabrać się do rzeczy
Po powrocie z wakacji kupiłam test ciążowy...nie wiem dlaczego ale wynik jego mnie zaskoczył POZYTYWNIE!!! Byłam już 7tc jadąc na wakacje. Dziś zaglądamy do łóżeczka gdzie leży nasze SZCZĘŚCIE i NAJWIĘKSZA MIŁOŚĆ...ZOSIA urodzona 10 marca 2011 o g.23.53
Dziewczyny pisały co kochaja, lubią i czego nie trawią no to ja też
Pierwsze miejsce w moim życiu mają mąż Tomek i córeczka Zosia bez których żyć juz nie dałabym rady. Kocham tych 2 ludzi miłością jakiej nigdy wcześniej nie znałam. Uwelbiam spędzać z nimi każdą sekundę!
Uwielbiam oglądac filmy...wszystkie jakie sie pojawiają. Samo kino mniej za okropny zapach popcornu i hałas nachosów podczas seansów
Lubię słońce, morze, relaks....wszystko co kojarzy mi się z wakacjami
Zimę lubię przez pierwszy jej miesiąc potem jest mi zimno
Lubie wycieczki do ciepłych krajów ale nie cierpię latać
Lubię eksperymentowac w kuchni ale nie znosze zmywania.
uwielbiam być szczupła (nigdy to chyba nie nastąpi) ale diety mnie nie uwielbiają...bardziej kochają mnie słodycze
W tajemnicy przed mężem powiem, że czas lubię tracic na dr.Housa
oraz książki Robina Cooka
Mogłabym tak pisac i pisać bo ja znana z długich postów jestem
W razie jakis pytań walic jak w dym