Patisonku, zdjęcia jak zwykle odjazdowe, Prześlicznych masz facetów, może tak jednego zarezerwuje dla Natalki.
Zdziwiło mnie, że jakos nikt nam w p-lu nie zwrócił uwagi, że nie zapłacone, ale może na wiosce to jakos bardziej lajtowo do tego podchodzą. Za to w końcu będzie można płacic przez internet, nareszcie. 3 lata mieszkamy tutaj i od początku przy każdej okazji napominałam dyrektorce co by to zmieniła, ludziska tez się w kolejce do pani intendentki wściekali, bo przeciez jedna osobę to 10 minut "robiła" zanim te swoje kwitki powypisywała. Niestety nie da się wszystkiego przez internet, te drobiazgi i tak trzeba u Pani zapłacić: rytmika, język, autobus.
Natalka pojechała dzisiaj weekendować sie do babci, czyli mojej kochaniutkiej teściówki
Tak, mielibyśmy fajnie gdyby nie to, że ja mam teraz 3 nocki przed sobą
Natalka zarzekała się, że zostanie u babci do niedzieli, czyli 2 noce, no jestem ciekawa.
Co do urodzin, to ja bym przyszła 18-tego, dlaczego nie. Nawet chętnie. My jedziemy 18-tego na weselisko
Ewaaa, oj tak humoki coraz lepsze, nie da sie ukryć, wiosna, wiosna, wiosna. Narazie dość cinka, ale będzie coraz lepiej.
Oglądałam dzisiaj Slamdoga, polecam, polecam. Warto i do tego bardzo fajna muzyka.