Rz±d postanowi³ kontynuowaæ program Maluch, zapocz±tkowany w 2011, zaproponowa³ jednak jego zmodyfikowan± i rozszerzon± wersjê, nadaj±c mu nazwê MALUCH plus. Program MRPiPS "Maluch plus" na 2017 r...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb.
Korzystanie z witryny bez zmiany dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczne na Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies w ustawieniach
przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności
"Polityce Prywatnosci".
[AkceptujÄ™ pliki cookies z tej strony]
Witam wszystkich.
Szukam dobrego pediatry w Bydgoszczy, którego moglibyście mi polecić. Wypóbowałam kilku "prywaciarzy", ale nie jestem do nich przekonana na 100%. Proszę polećcie mi kogoś .
Lena
Witam wszystkich.
Szukam dobrego pediatry w Bydgoszczy, którego moglibyście mi polecić. Wypóbowałam kilku "prywaciarzy", ale nie jestem do nich przekonana na 100%. Proszę polećcie mi kogoś .
Lena
My leczymy dzieci w prywatnym centrum Katarzyny Gizinskiej jest bardzo dobrym pediatrą ma podejscie do dzieci,pomogła nam nie raz w podbramkowych sytuacjach polecam gdygys była zainteresowana daj znac podam numer telefonu
My leczymy dzieci w prywatnym centrum Katarzyny Gizinskiej jest bardzo dobrym pediatrą ma podejscie do dzieci,pomogła nam nie raz w podbramkowych sytuacjach polecam gdygys była zainteresowana daj znac podam numer telefonu
Ja polecam prywatni eprzyjmująca dr Błażejewską. Jest super - prowadzi mojego synka od samego poczatku - poniewaz miał kolki. Mam do niej pełne zaufanie.
jak ktos chce podam numer. Pani doktor jezdzi tez do domku.
pozdrawiam
Ja polecam prywatni eprzyjmująca dr Błażejewską. Jest super - prowadzi mojego synka od samego poczatku - poniewaz miał kolki. Mam do niej pełne zaufanie.
jak ktos chce podam numer. Pani doktor jezdzi tez do domku.
pozdrawiam