Aktualno¶ci

12 tysiêcy dodatkowych miejsc w ¿³obkach!

12 tysiêcy dodatkowych miejsc w ¿³obkach!

Rz±d postanowi³ kontynuowaæ program Maluch, zapocz±tkowany w 2011, zaproponowa³ jednak jego zmodyfikowan± i rozszerzon± wersjê, nadaj±c mu nazwê MALUCH plus. Program MRPiPS "Maluch plus" na 2017 r...

Czytaj wiêcej >

Maluchy.pl logo

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Start new topic Reply to this topic
Start new topic Reply to this topic

Zapuchnięte JEDNO oko

> 
Gosia z edziecka
śro, 09 cze 2004 - 23:41
Gabrysia (lat 3) ma zapuchnięte jedno oko, od dzisiaj wieczora, po bieganiu wśród kwitnących traw. Biegała nie pierwszy raz, bo mieszkamy na wsi, ale do tej pory nic się jej nie działo (no, może tylko trochę kichała). Oproz tego oka ma zatkany nos, ale tylko jedną dziurkę (prawą, tak jak oko). Czy to może być uczulenie? A jeśli nie to co innego?

PS Gabrysia ma skłonność do uczuleń, stąd moje podejrzenia, ale z kolei to tylko jedno oko.
Gosia z edziecka

Grupa: U?ytkownicy
SkÄ…d: .
Nr użytkownika: 366

post śro, 09 cze 2004 - 23:41
Post #1

Gabrysia (lat 3) ma zapuchnięte jedno oko, od dzisiaj wieczora, po bieganiu wśród kwitnących traw. Biegała nie pierwszy raz, bo mieszkamy na wsi, ale do tej pory nic się jej nie działo (no, może tylko trochę kichała). Oproz tego oka ma zatkany nos, ale tylko jedną dziurkę (prawą, tak jak oko). Czy to może być uczulenie? A jeśli nie to co innego?

PS Gabrysia ma skłonność do uczuleń, stąd moje podejrzenia, ale z kolei to tylko jedno oko.
Kaszanka
pon, 14 cze 2004 - 09:44
Że mam katar sienny od zawsze i zawsze to coś tam wiem icon_lol.gif Napuchnięte mam tylko prawe oko, nie wiem czemu icon_biggrin.gif
Kaszanka

Nr użytkownika: 858

post pon, 14 cze 2004 - 09:44
Post #2

Że mam katar sienny od zawsze i zawsze to coś tam wiem icon_lol.gif Napuchnięte mam tylko prawe oko, nie wiem czemu icon_biggrin.gif
Gosia z edziecka
pon, 14 cze 2004 - 23:03
Dzięki za odpowiedź icon_biggrin.gif .
To jednak nie alergia. Gabrysia biegać nie przestała, a objawów żadnych nie ma, nawet kichać przesatała.
Gosia z edziecka

SkÄ…d: .
Nr użytkownika: 366

post pon, 14 cze 2004 - 23:03
Post #3

Dzięki za odpowiedź icon_biggrin.gif .
To jednak nie alergia. Gabrysia biegać nie przestała, a objawów żadnych nie ma, nawet kichać przesatała.
> ZapuchniÄ™te JEDNO oko
Start new topic
Reply to this topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: nie, 10 lis 2024 - 19:08
lista postów tego w±tku
© 2002 - 2018  ITS MEDIA, kontakt: redakcja@maluchy.pl   |  Reklama