Rz±d postanowi³ kontynuowaæ program Maluch, zapocz±tkowany w 2011, zaproponowa³ jednak jego zmodyfikowan± i rozszerzon± wersjê, nadaj±c mu nazwê MALUCH plus. Program MRPiPS "Maluch plus" na 2017 r...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb.
Korzystanie z witryny bez zmiany dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczne na Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies w ustawieniach
przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności
"Polityce Prywatnosci".
[AkceptujÄ™ pliki cookies z tej strony]
W książce kucharskiej Kuchnia polsko-włoska i włosko-polska.
Spagetti wozaków
Skład 40 dag spagetti
1 duży ząbek czosnku
1/2 szkl oleju
1 łyżka masła (można zastąpić czymś innym)
natka pietruszki (posiekana)
garść tartej bułki
sól
pieprz
oregano
Ugotować spagetti. czosnek posiekać z cebulą(ani słowa w sk ladzie o ilości) i natką, udusić na oleju, dodać sól i pieprz. Bułkę zrumienić na łyżce masła lub osobno zrumienić na suvhej patelni bułkę i osobno stopić masło. Gotowe spagetti chwilę smażyć w sosie czosnkowo-cebulowym, natępnie dodać bułkę i masło.
Sos można wymyślić dowolny, ale ta tarta bułka ma sens...
W książce kucharskiej Kuchnia polsko-włoska i włosko-polska.
Spagetti wozaków
Skład 40 dag spagetti
1 duży ząbek czosnku
1/2 szkl oleju
1 łyżka masła (można zastąpić czymś innym)
natka pietruszki (posiekana)
garść tartej bułki
sól
pieprz
oregano
Ugotować spagetti. czosnek posiekać z cebulą(ani słowa w sk ladzie o ilości) i natką, udusić na oleju, dodać sól i pieprz. Bułkę zrumienić na łyżce masła lub osobno zrumienić na suvhej patelni bułkę i osobno stopić masło. Gotowe spagetti chwilę smażyć w sosie czosnkowo-cebulowym, natępnie dodać bułkę i masło.
Sos można wymyślić dowolny, ale ta tarta bułka ma sens...