Rz±d postanowi³ kontynuowaæ program Maluch, zapocz±tkowany w 2011, zaproponowa³ jednak jego zmodyfikowan± i rozszerzon± wersjê, nadaj±c mu nazwê MALUCH plus. Program MRPiPS "Maluch plus" na 2017 r...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb.
Korzystanie z witryny bez zmiany dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczne na Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies w ustawieniach
przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności
"Polityce Prywatnosci".
[AkceptujÄ™ pliki cookies z tej strony]
witam wszystkie panie 83 melduje sie ja!
w llistopadzie bede mama z czego bardzo sie ciesze ,malo nas tutaj i pogaduchy sie chyba nie rozwina.
Ja napewno bede tu zagladała
witam wszystkie panie 83 melduje sie ja!
w llistopadzie bede mama z czego bardzo sie ciesze ,malo nas tutaj i pogaduchy sie chyba nie rozwina.
Ja napewno bede tu zagladała
Hej ja też się melduję. 01. styczeń Żoną już jestem, mamą jeszce nie. Pozdrawiam, i mam nadzieję, że wątek nam się rozkręci bo jest nas coraz więcej
Ten post edytował migotka23 pon, 02 lut 2009 - 19:16
Hej ja też się melduję. 01. styczeń Żoną już jestem, mamą jeszce nie. Pozdrawiam, i mam nadzieję, że wątek nam się rozkręci bo jest nas coraz więcej
Dziekuje ze pytasz, mijaja szybko i narazie dosc gladko, czuje sie ogolnie b. dobrze a dzis brzusio cos dal o sobie znac troszke mnie pokluwal... ale tak lekutko
Dziekuje ze pytasz, mijaja szybko i narazie dosc gladko, czuje sie ogolnie b. dobrze a dzis brzusio cos dal o sobie znac troszke mnie pokluwal... ale tak lekutko
deemka mam nadzieje że bedziesz przechodziła ciąże tak jak ja tzn bez wiekszych problemów, moge robic praktycznie wszystko ale w zwolnionym tępie
Zobaczysz jak to jest czuc maleństwo pod serduszkiem najpierw nasłuchujesz ruchy a potem się zginasz z "bólu" (oczywiście przyjemnego bólu)
deemka mam nadzieje że bedziesz przechodziła ciąże tak jak ja tzn bez wiekszych problemów, moge robic praktycznie wszystko ale w zwolnionym tępie
Zobaczysz jak to jest czuc maleństwo pod serduszkiem najpierw nasłuchujesz ruchy a potem się zginasz z "bólu" (oczywiście przyjemnego bólu)
hej!! ja też się melduję- 12 października myślałam,że z racji wyżu demograficznego będzie tu tłoczno... a widzę, że się tylko kilka z na s ujawniło... piszcie babeczki co tam u was! ja szczęśliwie studiuję -5rok, matkuję Maleństwu i żonuję mężusiowi
hej!! ja też się melduję- 12 października myślałam,że z racji wyżu demograficznego będzie tu tłoczno... a widzę, że się tylko kilka z na s ujawniło... piszcie babeczki co tam u was! ja szczęśliwie studiuję -5rok, matkuję Maleństwu i żonuję mężusiowi