CYTAT(Sylwia M.)
A ja polecam mieszkańcom centralnej Polski www.agro-gajowka.prv.pl. Sprawdzone!!!
Ale pisze mi, że nie ma takiej strony
Czy nie pomyliłaś sie w adresie? Bo może byłabym zainteresowana.
W tym roku i w zeszłym też bylam pod Ciechanowem na wsi, gdzie...hmmmm, jakby tu elegancko to ująć...o, już wiem: gdzie psy ogonami szczekają. Cały dom 100 m2 + teren dookoła do dyspozycji. W domu 3 pokoje + łazienka + kuchnia. Najbliższe gospodarstwo ok. 400 m dalej, za to mleczko kupić można ( w tym roku po 1 zł/litr ), pooglądać krowy, świnie i drób. Do sklepu prawie 3 km., ale 3 x w tygodniu absolutny hit - sklep obwoźny ( stary robur bodajże ). Odpada problem naciągania przez dzieci i ulegania ich zachciankom!
Na dworzu dziatwa była od rana do nocy. Posiłki też jedliśmy na powietrzu ( jest wiata ze stołem i ławami ). Jedynie rzęsisty deszcz skłanial nas do udania się do domu. Do dyspozycji jest ogródek z owocami ( truskawki jedlismy prosto z krzaka! ) i warzywami do dyspozycji letników, plac zabaw dla dzieci ( huśtawka, karuzela, drabinki, piaskownica ) i sprzęt sportowo - rekreacyjny: rowery wszelkich rozmiarów ( od trójkołowego zaczynając ), stół do ping - ponga, piłki, stół z piłkarzykami, batut do skakania, rakietki do badmintona i tenisa i inne tego typu rzeczy.
No a cena taka, że można sobie pozwolić: niezależnie od ilości osób przebywających w domu 70 zł/dobę/całość + za prąd wg wskazania licznika ( przy 7 osobach to ok. 5-6 zł/dzień ).
Naprawdę polecam!