Agnis wyobrażam sobie jak miło musiało być na spotkaniu - ja uwielbiam takie spędy:)
Mój Jachu nie interesuje się telewizją, nawet jak telewizor jest włączony i leci jakaś bajka. Jedyne co przyciąga jego uwagę to muzyka w czołówkach i reklamach. ALe w radiu też... więc nie chodzi mu o obraz, ale dźwięki.
Justin dużo zdrówka i wzmacniajcie się ile wlezie teraz. U mnie tez opony czekają na wymianę - a dzisiaj pada śnieg
Mąz w swoim aucie zmienił,a moje czeka PASKUDA JEDNA
Meganka , nie tylko Joaba nas zaniedbuje. Bura należy się całej rzeszy babeczek!!! :szczerbaty uśmiech .
Nie wiem czy Wam mówiłam,ale mojego Patrycha ostatnio często boli głowa. Dzisiaj nawet dzwonili ze szkoły, żebym po niego przyjechała. Musze z nim iść do lekarza i zrobić wszytko co się da, aby poszukać przyczyn. Więc znowu maraton po gabinetach....
A tak poważnie to boję się o niego okropnie.
A teraz z tej lepszej beczki - do Warszawy sprowadził sie mój wieloletni przyjaciel. Właśnie wczoraj poznałam jego dziewczynę i okazało się,że czuję się w jej towarzystwie jakbyśmy znały sie od lat. Tak się cieszę - mamy zaufaną bratnią dusze pod ręką. Wspaniale jest móc się częściej spotykać z fantastycznymi sprawdzonymi przyjaciółmi.
A teraz uciekam, bo JAchu dostaje alergii na łóżeczko - siedzi już tam ponad pół godzinki
pozdrawiam